Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

35R PERFORMANCE
tel: 720 100 800
info@35R.cz

NOVINKY

arr3!!! PODZIMNÍ SLEVY ve výši 54% na vybrané řady produktů EIBACH !!!Vážení zákazníci! Nenechte si ujít výjimečnou slevu ve výši 54% na snížené pružiny Eibach... arr3!!! AKCE BŘEZEN 2021 !!!Vážení zákazníci! Letos v březnu u nás získáte výjimečnou slevu ve výši 49% na snížené pružiny... arr3Eibach pro nové BMW G20 a G21 330e plug in hybridNovinka v nabídce - sada legendárních pružin Eibach Pro Kit pro plug in hybridní varianty nové... arr3P1 Nutrition - výživa pro motorsport a aktivní řidičeV naší nabídce naleznete výživu pro motorsport - Pre Race Fuel a Race Fuel. Oceňovaný doplněk stravy... arr3Fox ExhaustDnes jsme rozšíli nabídku výfukových systémů o homologované nerezové sportovní výfuky německého... arr3Sportovní filtry JR FiltersSkladem máme filtry na většinu běžných vozů, které jsou k vidění na českých silnicích. Zajímavé... arr3Nerezové koncovky Ferrita sklademDnes jsme naskladnili kompletní sortiment koncovek Ferrita. Zaslané objednávky tak expedujeme ve... arr3Barracuda Wheels ze ŠvýcarskaKultovní kola Barracuda Wheels nově v nabídce 35R Performance. Kola z lehkých slitin té nejvyšší... arr3QuickSilver ExhaustVýběrové výfuky pro ta nejfajnovější auta světa nově v naší nabídce! Co byste řekli výfuku pro...

Ochrana osobních údajů e-shopu www.35r.cz

 

 1. Společnost ADUSUM plus, s.r.o. se sídlem Beranových 65 – areál Letov, 199 00 Praha 9, Letňany, IČ 26721295, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 89533 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno, příjmení

  • e-mailovou adresu

  • telefonní číslo

  • adresu/sídlo

  • IČO/DIČ

  • historii objednávek a plateb

  • historii realizované on-line komunikace

 

 2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let
od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností ADUSUM plus tedy správcem osobních údajů. Pro tohoto správce zpracovávají osobní údaje v rozsahu nezbytně nutném pro výkon jejich činnosti na základě Zpracovatelské smlouvy také následující zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., IČ: 05208777, sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

    • Externí účetní společnosti AV Profil spol. s r.o., IČ: 45806543, sídlem U Družstva práce, 14000 Praha 4 a UCLIPO s.r.o., IČO: 25532740, sídlom Dvorská 1864/84, 678 01 Blansko

    • Přepravní společnost PPL CZ s.r.o., IČ: 25194798, sídlem K Borovému 99, 25101 Říčany-Jažlovice;

    • Poskytovatelem platební brány PayPal je společnost PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg;

    • Provozovatelem služby Sklik.cz a Zboží.cz je obchodní společnost Seznam.cz, a.s., IČ: 26168685, se sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, PSČ 150 00;

    • Heureka.cz - Heureka Shopping s.r.o. , IČ: 02387727 Karolinská, 18600 Praha-Karlín;

    • Google Inc. ("Google"), 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

    • Poskytovatelem chatovací služby je společnost Smartsupp.com, s.r.o., IČ: 03668681, sídlem Milady Horákové 13, 602 00 Brno, Česká republika;

    • MojeID – poskytovatelem služby MojeID je zájmové sdružení právnických osob CZ.NIC, IČ: 67985726, sídlem Milešovská 1136/5, Vinohrady (Praha 3), 130 00 Praha;

    • Poskytovatelem SMS brány v administraci Eshop-rychle je společnost Interactive Marketing, s.r.o., IČ: 24814075, sídlem: V Olšinách 2300/75, Praha 10.

      Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 4. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@35R.cz.

 5. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.35r.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;

      • základní funkčnosti webových stránek.

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

      • Poskytovatelem služby Google Analytics a AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

7. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.