Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

35R PERFORMANCE
tel: 720 100 800
info@35R.cz

NOVINKY

arr3!!! PODZIMNÍ SLEVY ve výši 54% na vybrané řady produktů EIBACH !!!Vážení zákazníci! Nenechte si ujít výjimečnou slevu ve výši 54% na snížené pružiny Eibach... arr3!!! AKCE BŘEZEN 2021 !!!Vážení zákazníci! Letos v březnu u nás získáte výjimečnou slevu ve výši 49% na snížené pružiny... arr3Eibach pro nové BMW G20 a G21 330e plug in hybridNovinka v nabídce - sada legendárních pružin Eibach Pro Kit pro plug in hybridní varianty nové... arr3P1 Nutrition - výživa pro motorsport a aktivní řidičeV naší nabídce naleznete výživu pro motorsport - Pre Race Fuel a Race Fuel. Oceňovaný doplněk stravy... arr3Fox ExhaustDnes jsme rozšíli nabídku výfukových systémů o homologované nerezové sportovní výfuky německého... arr3Sportovní filtry JR FiltersSkladem máme filtry na většinu běžných vozů, které jsou k vidění na českých silnicích. Zajímavé... arr3Nerezové koncovky Ferrita sklademDnes jsme naskladnili kompletní sortiment koncovek Ferrita. Zaslané objednávky tak expedujeme ve... arr3Barracuda Wheels ze ŠvýcarskaKultovní kola Barracuda Wheels nově v nabídce 35R Performance. Kola z lehkých slitin té nejvyšší... arr3QuickSilver ExhaustVýběrové výfuky pro ta nejfajnovější auta světa nově v naší nabídce! Co byste řekli výfuku pro...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů